×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 712

szerda, 15 május 2019 07:19

Smaragd lakópark-kiadó szállások Kecskeméten-a kivitelezés állása

Written by
Rate this item
(0 votes)
Nappali - Társalgó - Smaragd Lakópark, Kecskemét Nappali - Társalgó - Smaragd Lakópark, Kecskemét

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni Önöknek, vajon milyen kivitelezési stádiumban is van jelenleg a Smaragd Lakópark.

Mi is a Smaragd Lakópark?

A Smaragd Lakópark a Smaragd Investment Kft. kivitelezésében megvalósuló projekt Kecskemét egyik legdinamikusabban fejlődő városrészében.
A cég tulajdonosai több tízéves munkásságuk során szerzett tapasztalataikra alapozva nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint a sokáig elhanyagolt, de mára folyamatos fejlődést mutató Homokbánya képét színesítsék egy új, minden igényt kielégítő lakókörnyezettel.

Az építési project lényege és célja:

A projekt az innováció jegyében jött létre, hiszen a lakópark a legújabb energetikai előírásoknak megfelelően épül, emellett számos, az okos otthont idéző megoldással találkozhatnak a lakók. A zárt, kamerával megfigyelt parkolóban igény esetén elektromos autók töltésére alkalmas állomások kiépítésére van lehetőség, a tulajdonosok okostelefonról folyamatosan figyelhetik az udvart, a közelben egy, az EU szabványoknak megfelelő játszótér is épül.

Az első ütemben 45 lakás kerül átadásra, ezt további 57 lakás követi 2020-ban, valamint szintén ebben az évben 23 minigarzon is kialakításra kerül. A projekt 2021-ben egy 32 lakásos társasházzal zárul, de a további bővítés sem kizárt.

A Széchenyi 2020 program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap által finanszírozott közel 800 millió forintos vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően Homokbányán hamarosan futópálya, bringapark, KRESZ-park pezsdíti fel az életet.

A fejlesztés alapvető célja a homokbányai zöld város közterületeinek környezettudatos, család- és klímabarát megújítása, élhető és vonzó városi alközpont kialakítása a városi zöldkörnyezet fejlesztésével, vonzó szolgáltatások megjelenítésével és átgondolt térhasználat alkalmazásával.

Mikortól beköltözhetők a lakások?

2019. július 1. től foglalhatók az első ütemben elkészült lakások, néhány képet mellékelünk kedvcsinálónak a jelenlegi készültségi szintről.

Nappali - Társalgó - Smaragd Lakópark, Kecskemét

 

Konyha - Smaragd Lakópark, Kecskemét

 

2 ágyas hálószoba - Smaragd Lakópark, Kecskemét

 

Fürdőszoba 1. kép  - Smaragd Lakópark, Kecskemét

Fürdőszoba 2. kép  - Smaragd Lakópark, Kecskemét

 

Emellett folyamatosan igyekszünk Önöket tájékoztatni a kivitelezés mindenkori állásáról. Kérjük Önöket, látogassanak vissza honlapunkra az újdonságok mielőbbi megismerése érdekében. Mint azt már fent említettük, ez a project nem csak pusztán lakóházak építését jelenti, hanem egy olyan, környezetbarátos politikát is, amellyel a régióban lakók életminősége várhatóan pozitív értelemben is változik. Erre majd a következő cikkben térünk ki részletesebben.


Tisztelettel:

Smaragd Investment Kft., a Smaragd Lakópark Kecskemét kivitelezője

Read 2223 times Last modified on vasárnap, 19 május 2019 21:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© Smaragd Investment Kft. MInden jog fenntartva!

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a weblap használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy eszközén cookie-kat tároljunk.